Kerékpártúrák

Kerékpártúráink során áttekerünk a határmenti osztrák nemzeti parki területekre.

Túravezetőnk-szakmai ismereteivel- hivatalosan vezet túrákat; nem csak a magyar Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, hanem a Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Parkban is.

Biciklis túráink nem teljesítménytúrák, hanem élménytúrák! Ezt szeretnénk külön kiemelni, mivel itt a hangsúly a természeti és kulturális látnivalókon van! Többször megállunk, és a KOWA spektív segítségével meglessük az éppen akkor látható madarakat, és személyes élményeivel betekintést nyújt az itt élő állatok és növények életébe!

Programjainkra előjelentkezés feltétlen szükséges! Köszönjük!

 

Program időtartama: egész napos (programot Lászlómajorban zárjuk)

Találkozóhely: Sarród-Lászlómajor, Fertő-Hanság Nemzeti Park Bemutatómajorsága

 

 

Élmény családi biciklis túra az osztrák Fertőzugban

Rendhagyó biciklis túra! Nem teljesítménytúra!

Elkerekezünk az osztrák Neusiedler See- Seewinkel Nemzeti Parkba, ahol  „szamárkodunk” (fordítás: fehér szamarakat lesünk), madarászkodunk…csodálkozunk…piknikezünk a fűben, felmászunk minden kilátóra, és közben sok érdekességet hallunk a tájról!

Ebbe a programba belerakhatunk akár egy strandolást is az illmici strandon. Vagy akár átkompozhatunk Fertőmeggyesre (Mörbisch) és onnan átbiciklizhetünk Rusztra. Megtekintve a várost elfogyasztunk egy finom ebédet a főtéren.

Program májustól augusztusig valósítható meg!

Program időtartama: egésznapos kb 8 órás, táv: 35-45 km

Igény szerint variálható.

Program időpontja: augusztus 18.

Programdíj: 4000 Ft/ felnőtt 2000 Ft/gyerek (6-14 éves)

Min.programdíj:  10 felnőtt vagy 40.000 Ft

Családi kedvezmény:

2 felnőtt+2 gyerek: 5% kedvezmény

2 felnőtt+több mint két gyerek: 10% kedvezmény

Fertő-tó mentén lévő közvetlen falvak lakóinak részére (Fertőrákostól- Fertőújlakig) Lakcímkártya felmutatásával: 10% kedvezmény. A többi kedvezménnyel össze nem vonható! A program résztvevője kiválaszthatja melyik kedvezménnyel él.

A résztvevők részére- Bemutatómajorságba- belépés a program során ingyenes, természetesen a programra való előjelentkezéssel!