Lovaskocsikázás madárlessel

Hátrahagyva a világ zaját, az érdeklődő lovaskocsira ülve ismerkedhet a Fertő-táj múltjával és jelenével, a Vasfüggöny emlékhellyel, a természet csodás növény-és állatvilágával. A résztvevők találkozhatnak a színpompás gyurgyalaggal betekintést nyerve annak rejtélyes életébe.

Gyurgyalagjaink májusban érkeznek általában és nem vesztegetik sokáig idejüket azonnal nekilátnak homokfalba-vájt fészkeikben a kotlást. Augusztus végén el is repülnek felnevelt fiókáikkal.

Ezen a programon a „gyurgyalag-mentes” időszakban is érdemes résztvenni, hiszen állandó madaraink mint pl a kócsagfélék tömegesen vadásznak a lovaskocsis út melletti réteken. Sok meglepetés bukkan fel utunk során.

Találkozóhely: Hegykő, Termál fürdő parkolója

Időpontok:

2019. május 4.-től

Program időtartama: 2 óra

Részvételi díj: 3500 Ft/felnőtt, 1500 Ft/gyerek

Minimum programdíj: 20.000 Ft

Előjelentkezés szükséges!

Tislér Diána +36/70/2298483

[email protected]

Helyek előfoglalása 30 %-os díj átutalásával lehetséges! (A programdíj maradékát készpénzben is rendezheti.)  Átutaláshoz a számlaszámot e-mailben küldöm!

Kedvezmény: Fertő-tó mentén lévő közvetlen falvak lakóinak részére(Fertőrákostól- Fertőújlakig)Lakcímkártya felmutatásával 10% kedvezmény!

Csoport kedvezmény: 10 főtől

Családi kedvezmény:

0-6  éves ingyenes

3. gyerektől 500 Ft/ gyerek

Ha nem indul a túra, mindenképpen a program indításának napján 12 óráig értesítjük!Ezért jelentkezésénél adja meg pontos nevét és elérhetőségét!